Çmimi per m2

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 3

Kuadratura: 160.10 m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Villa – A2 – 160.10 m²

Përshkrim

Qëndresa Resort gjendet në njërën nga pjesët më të
bukura malore të Kosovës, në Brezovicë.

Villat gjenden në një oazë me bukuri të veçanta
natyrore, në rreze të diellit, pranë lumit, të mbuluar
me gjelbërim dhe hije të lisave shumëvjeçar dhe në një
lartësi mbidetare prej 1020 metrash.

Qasja në lagje është shumë e lehtë, ngase gjendet
pranë rrugës kryesore, e cila mirëmbahet nga
autoritetet komunale, andaj villat mund të
shfrytëzohen në çdo stinë të vitit dhe në çfarëdo
kushtesh atmosferike.

Vetëm 10 minuta larg shtigjeve të skijimit.

Villat kanë:
- Rreth 3 e më tepër ari truall
- Furnizim 24 orësh me ujë nga ujësjellësi
- Energji elektrike
- Trotuare në dy anët e rrugës

Tipet dhe madhësitë e villave:
- Tipi A1 – 125.50m²
- Tipi A2 – 145.30m²
- Tipi A3 – 160.10m²
- Tipi A3+ – 162.50m²

Villat i përkasin arkitekturës moderne dhe janë
ndërtuar sipas standardeve të avancuara të sigurisë
dhe cilësisë, të përshtatshme për një ambient malor.

Dhoma të fjetjes: 3

0

Banesa është pronë e kompanisë Al Trade sh.p.k. Të gjitha dokumentacionet dhe procedurat deri në bartjen e pronësie do ti bartim dhe do t'i rregullojmë ne.

Shpërndaje në:

Të ngjajshme

Villa – A2 – 145.30 m²

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 3

Kuadratura: 145.30m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Çmimi per m2

Villa – A1 – 125.10 m²

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 125.10m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Çmimi per m2

Banesë 87.66 m2 – MATI 1

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Mati 1

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 87.66m2

Kati: 3

Statusi:

Kodi: Llam3tipiDKatiIII

Çmimi per m2

Fotografia e planimetrisë

Shenime

Emri dhe mbiemri:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________

Agjenti i shitjes:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________