I negociushëm

Çmimi per m2

Qyteti: Skenderaj

Lagjja: Skenderaj Rr. 28 Nëntori

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 91.61 m2

Kati: 1

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2019

Kodi: A-3

Banesë 91.61 m2 – Veranda F2

Përshkrim

Qëndrimi Ditor 26.62m2
Kuzhina 8.46m2
Korridori 7.52m2
Dhoma e Fjetjes 11.58m2
Dhoma e Fjetjes 12.37m2
Banjo 4.24m2
WC 1.81m2
Depo 1.39m2
Terrasa 4.03m2

Dhoma të fjetjes: 2

Banjo: 1

1
Më shumë

Banesa është pronë e kompanisë Al Trade sh.p.k. Të gjitha dokumentacionet dhe procedurat deri në bartjen e pronësie do ti bartim dhe do t'i rregullojmë ne.

Shpërndaje në:

Të ngjajshme

Banesë 85.34 m2 – Veranda F2

Qyteti: Skenderaj

Lagjja: Skenderaj Rr. 28 Nëntori

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 85.35m2

Kati: 1,2,3,4,5,6,7

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2019

Kodi: A-6

Çmimi per m2

I negociushëm

Banesë 59.67 m2 – Veranda F2

Qyteti: Skenderaj

Lagjja: Skenderaj Rr. 28 Nëntori

Dhoma të fjetjes: 1

Kuadratura: 59.67m2

Kati: 1

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2019

Kodi: A-5

Çmimi per m2

I negociushëm

Banesë 105.07 m2 – Veranda F2

Qyteti: Skenderaj

Lagjja: Skenderaj Rr. 28 Nëntori

Dhoma të fjetjes: 3

Kuadratura: 105.07m2

Kati: 1

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2019

Kodi: A-4

Çmimi per m2

I negociushëm

Fotografia e planimetrisë

Shenime

Emri dhe mbiemri:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________

Agjenti i shitjes:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________