Çmimi per m2

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Mati 1

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 87.66 m2

Kati: 3

Statusi:

Kodi: Llam3tipiDKatiIII

Banesë 87.66 m2 – MATI 1

Qëndrim ditor

Kuzhinë

Tryezaria

Dhoma të fjetjes: 2

WC

Banjo: 2

Depo

Terasa: 1

2

Banesa është pronë e kompanisë Al Trade sh.p.k. Të gjitha dokumentacionet dhe procedurat deri në bartjen e pronësie do ti bartim dhe do t'i rregullojmë ne.

Shpërndaje në:

Të ngjajshme

Banesë 85.34 m2 – MATI 1

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Mati 1

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 85.83m2

Kati: II

Statusi:

Kodi: Llam3tipiBKatiII85.83m2

Çmimi per m2

Fotografia e planimetrisë

Shenime

Emri dhe mbiemri:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________

Agjenti i shitjes:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________