Çmimi per m2

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Mati 1

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 85.83 m2

Kati: II

Statusi:

Kodi: Llam3tipiBKatiII85.83m2

Banesë 85.34 m2 – MATI 1

Qëndrim ditor

Kuzhinë

Tryezaria

Dhoma të fjetjes: 2

WC

Banjo: 2

Terasa: 1

2

Banesa është pronë e kompanisë Al Trade sh.p.k. Të gjitha dokumentacionet dhe procedurat deri në bartjen e pronësie do ti bartim dhe do t'i rregullojmë ne.

Shpërndaje në:

Të ngjajshme

Villa – A2 – 160.10 m²

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 3

Kuadratura: 160.10m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Çmimi per m2

Villa – A2 – 145.30 m²

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 3

Kuadratura: 145.30m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Çmimi per m2

Villa – A1 – 125.10 m²

Qyteti: Prishtinë

Lagjja: Qendresa Resort

Dhoma të fjetjes: 2

Kuadratura: 125.10m2

Kati:

Statusi: Përfundon në fund të vitit 2018

Kodi:

Çmimi per m2

Fotografia e planimetrisë

Shenime

Emri dhe mbiemri:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________

Agjenti i shitjes:

__________________________

Nenshkrimi:

__________________________